دوشنبه 1 آبان 1396 - Monday, October 23, 2017
خبر خوان دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر
Skip Navigation Linksخانه >> اخبار دانشکده >> مشاهده کامل اخبار
دانشجوی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر رتبه اول کنکور سراسری کارشناسی ارشد را از آن خود کرد
دانشجوی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل رتبه اول در کنکور سراسری کارشناسی ارشد در رشته مهندسي برق (الکترونیک) را از آن خود کرد. "علی رضا یوسفی" دانشجوی ترم هشت رشته مهندسي برق(الکترونیک) این دانشگاه توانست در رشته الکترونیک،مخابرات، مهندسی پزشکی و کنترل صاحب رتبه اول شود. همچنین این دانشجو در رشته مگاترونیک، صاحب رتبه سوم و نیز در رشته مهندسی برق - قدرت رتبه 23 را کسب کرده است. "علی رضا یوسفی" طی گفت و گویی اظهارداشت: توکل به خدا ، حمایت اساتید و ایجاد روحیه و دلگرمی ، تشویق خانواده ها و اراده شخصی از مهمترین رموز موفقیتم برای کسب رتبه برتر در مقطع کارشناسی ارشد می باشد. وی ادامه داد:از تابستان سال گذشته به طور جدی زمینه را برای شرکت در کنکور سراسری مهیا کرده ام و سعی شده در حد امکان به مطالعه دروسی بپردازم که تسلط کمتری داشته ام وی نمره معدل ترم هفت مقطع کارشناسی خود را 7/19اعلام کرد.
تاريخ ارسال : 8:5:46 8/3/1389

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left