شنبه 3 تير 1396 - Saturday, June 24, 2017
Skip Navigation Linksخانه >> اخبار دانشکده >> مشاهده کامل اخبار
تجلیل از استاد برجسته دانشکده

از استاد برجسته دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل تجلیل شد

"غلامحسن رضایی"کارشناس ارشد رشته برق، به خاطر ایجاد ارتباط دانشگاه با صنعت و نیز به عنوان یک استاد پیشکسوت که سال ها با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل همکاری تنگاتنگ داشته، از سوی دکتر "میار نعیمی" رییس دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه مورد تجلیل قرار گرفته است.

این استاد برجسته طی گفت و گویی با بیان اینکه فاصله بین دانشگاه و صنعت زیاد است؛عنوان کرد: دانشگاه بدلیل اطلاعات علمی و صنعت بواسطه تجربیات عملی باید با هم همکاری داشته باشند در غیر این صورت دچار مشکل خواهیم شد.

"غلامحسن رضایی" خاطرنشان ساخت: دانشجویان سرمایه های آینده کشور محسوب می شوند و باید جایگزین افرادی باشند که به مرور زمان به دلیل مشکلات سنی از صنعت خارج می شوند.

مدیر نیروگاه بخاری نکا یادآورشد: نیروگاه بخاری نکا درتابستان برای آموزش عملی، دانشجو می پذیرد.

تاريخ ارسال : 9:8:6 11/3/1389

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left